LJUBISAVLJEVIĆ: Imajmo više vere u svoju državu!

BUJANOVAC, 15. avgust 2021. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Dejan Ljubisavljević Odbornik na listi SNS-a u SO Bujanovac ovim obraćanjem žiteljima opštine Bujanovac želi da prenese jednu optimističnu poruku.

“Da država misli na jug Srbije i Bujanovac najbolji je pokazatelj sve češća poseta najviših državnih funkcionera našoj opštini. Tu pre svega mislim na nedavnu posetu premijerke Ane Brnabić, i posete predsednika Aleksandra Vučića, koji je za samo poslednjih nekoliko godina više puta dolazio u Bujanovac nego svi predsednici i premijeri u poslednje tri decenije”, rekao je Ljubisavljević za Pčinjski 017 Portal.

Najavljeno nalaženje investitora za Bujanovačku Banju biće snažan zamajac ubrzanog ekonomskog razvoja Bujanovca, jer će to značiti nova radna mesta, rešavanje brojnih infrastrukturnih problema koje lokalna samouprava ne zna i ne želi da reši, i privlačenje još većeg broja novih investitora, objasnio je Dejan Ljubisavljević.

“Zbog svega ovoga mladi ljudi treba da ostanu u našem Bujanovcu, da imaju više vere u svoju državu i da svi zajedno gradimo bolju budućnost naše dece,” poručio je na samom kraju Ljubisavljević, Odbornik SNS-a u SO Bujanovac.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *