Nagrađene sportske nade Grada Vranja


Danas je organizovan prijem za dobitnike nagrade Sportske nade Grada Vranja u 2023. godini u sali Skupštine grada Vranja.

Predsednica Skupštine grada Zorica Jović pozdravila je sve prisutne.

„Vi kao najmlađi sportisti zaslužujete posebnu pažnju jer ste budućnost ovog grada i ponosni smo na vas. Predstavnici ste svojih klubova i svog sporta, ali i predstavnici grada. Svi zajedno gradimo jednu sportsku zajednicu, koja je pored obrazovanja i kulture, bitan resor za razvoj grada. Vranju je od 2016. godine sport posebno bitan, a sigurna sam da će tako biti i u budućem periodu. Vama draga deco želim još puno uspeha i dobrih rezultata“, naglasila je Zorica Jović.

Prisutnima se obratio i Nenad Đorđević, član Gradskog veća.

,,Ove godine smo ceremoniju dodele nagrada Sportskim nadama grada izdvojili kao poseban događaj, jer želimo da istaknemo koliko se ponosimo vama i koliko nam znači što ste danas u ovolikom broju. Grad Vranje je jasno definisao strategiju u oblasti sporta. Razvoj školskog i rekreativnog sporta, podrška sportskim klubovima i profesionalnim dostignućima i stvaranje što boljih uslova za nesmetano bavljenje sportom. Smatramo da je pravilan rast i razvoj, negovanje zdravih stilova života, opredeljenost za bilo kakvu fizičku aktivnost od najranijeg detinjstva od suštinske važnosti. Vi ste naporno radili, trenirali, postigli dobre rezultate, a vaši treneri i mi smo sve to pratili i evo nas pred lepim zadatkom da nagradimo one koji su se u prethodnoj godini istakli uspesima. Zato nastavite da radite, trenirate i budite pre svega dobri ljudi, a onda i sportisti“, istakao je Đorđević.

Na svečanosti je dodeljena 31 nagrada u različitim sportskim discipinama u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Takođe, uručena je nagrada za najbolji sportski kolektiv u razrednoj nastavi OŠ ,,Branko Radičević“, kao i Specijalna sportska priznanja za promociju školskog sporta OŠ ,,Svetozar Marković“ i nastavnici Vesni Đuriček. Posebna nagrada za rezultate pripala je karatisti Pavlu Cvetkoviću.

Spisak nagrađenih možete pogeldati ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *