Najlepši mobilni telefoni – uređaji koji će vas osvojiti izgledom

Mobilni telefoni odavno su prestali da budu obični uređaji za telefoniranje – sada je ovo samo delić svega što čine za nas. Naši džepni prijatelji pružaju nam sijaset mogućnosti i postaju neodvojivi deo svakodnevice svakoga od nas, a naročito mlađih generacija koje uz pametne uređaje praktično odrastaju.

Osim funkcionalnosti koje nude, pri odabiru se uvek trudimo i da se što bolje uklope u naš lični modni stil, te da izgledaju što reprezentativnije i lepše.

Ako ste upravo u potrazi za svojim novim pametnim telefonom, u nastavku teksta izdvajamo najlepše mobilne telefone, uz koje ćete sigurno makar suziti izbor.

Maskice za mobilne telefone pružaju dodatne mogućnosti za promene njihovog izgleda, ali osnova takođe treba da bude što lepša. Evo koji modeli telefona će vas osvojiti svojim izgledom.

#1 iPhone X – tanak i elegantan model telefona

Apple već 2 decenije postavlja standarde u tehnološkoj industriji, kako po funkcionalostima, tako i po dizajnu uređaja. Poznat po intuitivnom dizajnu, sa što većim ekranom, a sa što manje dugmića, iPhone predstavlja najprestižniji izbor telefona u celoj zapadnoj hemisferi.

Model X dolazi sa potpuno glatkom zadnjom stranom i visokopravouganim ekranom koji dopušta veliku slobodu pokreta po ekranu. Dizajniran tako da lako stane u ruku u različitim položajima i situacijama, ovaj model telefona tržište smatra jednim od naboljih dizajnerskih rešenja mobilnih uređaja do sada.

#2 Huawei P40 Pro – sjaj koji ne izlazi iz mode

Kada futurizam zakuca na vrata u dizajnu mobilnih uređaja, zna se da Huawei preuzima kormilo. Kako sam proizvođač kaže, dizajn ovog modela inspirisan je „vodom koja protiče“, a predstavlja pravu inovaciju u vizualnosti pametnih uređaja.

Harmonija lepog dizajna i visoke funkcionalnosti postignuta je balansiranjem između veličine uređaja, zaobljenosti ivica i interesantnog valerskog rešenja površine telefona.

Metalik boja sa blago hologramskim efektom, ono je što izdvaja ovaj uređaj i čini ga posebno prepoznatljivim. Dostupan je u bojama: okeansko plavoj, ledeno beloj, crnoj, rumeno zlatnoj i srebrnoj.

#3 Samsung Z Flip3 – dizajn koji pomera granice

Taman kada smo pomislili da su mobilni na preklop zauvek napustili svet tehnologije, Samsung nas iznenađuje sa inovacijom inspirisanom retro estetikom. Na preklop, a ceo touchscreen! Staje i u džep najužih pantalona, a kada se otvori predstavlja izuzetno funkcionalan i moderan uređaj sa 5G tehnologijom i visokim kvalitetom.

Dostupan je u nekoliko boja: zlatnoj, crnoj, lila i tamnozelenoj boji.

Proizvođač ističe i svilenkasto gladak skrol postignut ekranom od 6,7 inča koj pruža osećaj besprekornog prevlačenja i rukovanja. Ljubiteljima selfija će se naročito svideti – ne samo da ima odličnu kameru, već i mogućnost da se slikaš zadnjom i boljom kamerom, a vidiš na ekranu u isto vreme.

#4 Google Pixel 6 Pro – najnoviji model koji će napraviti promenu

Google smo do skora znali „samo“ kao najveći pretraživač na svetu, ali već kada je prikazan prvi Pixel model sa potpisom ovog brenda, bilo je jasno da će najveći proizvođači mobilnih telefona imati još jednog velikog konkurenta.

Pixel 6 Pro samo što je izašao, a već ostavlja upečatljiv utisak svojim orginalnim dizajnom. Dolazi u klasičnim nijanasama, ali i zanimljivoj žutoj i roze. Pošto ga je teško prepričavati, preporučujemo da u vaš pretraživač ukucate: Google Pixel 6 Pro i biće vam jasno zbog čega ga ljubitelji tehnologije ubrajaju u neke od najkreativnije osmišljenih pametnih telefona do sada!

#5 Honor 9X – za one koji vole da se ističu

Skoro fluorescentne boje, blago hologramski kolori i potpuna glatkoća, balansirana uz skoro pa minimalizam u dizajnu, ono su što Honor preporučuje svakom ljubitelju originalnih estetskih rešenja. Zovu ga i uređajem bez slabe tačke, savršenim za ljubitelje modernosti i autentičnih tehnoloških uređaja koji privlače pažnju.

#6 Xiaomi Redmi Note 9S – povoljan, a lep

I ne samo lep, već i vrlo kvalitetan! Skoro neprimetna prednja kamera jedino je što prekida gladak, veliki ekran koji radi na dodir i milimetarski istaknut okvir telefona. Zadnja strana rešena je na sličan način kao i kod Honor 9X i Huawei P40 telefona – glatka, metalnih površina privlači pažnju i ima 4 kamere visoke rezolucije na zadnjoj strani, koje zauzimaju simetrično, središnje mesto na gornjem delu telefona.

Intuitivno dizajniran, tako da savršeno staje u ruku, ne kliza se, ali pruža svilenkasti dodir, ovaj model važi za povoljan izbor, u kome su kvalitet i cena u odličnom odnosu.

Pa, je li vam nasa selekcija lepih mobilnih telefona pomogla da donesete konačnu odluku? Ukoliko vam je estetika važna, među ovim modelima sigurno ćete pronaći izbor po svojoj meri i ukusu. Uživajte birajući i nećete pogrešiti – ovi modeli su moderni, praktični, a ukoliko dobro održavani – i vrlo dugovečni!

Čim nabavite telefon, uz njega kupite i zaštitnu opremu i tako ćete biti sigurni u očuvanost telefona. Uz zanimljiv odabir maske, izgled telefona možete prilagođavati i različitim prilikama. Napravite izbor koji će biti komplementaran sa vašim ličnim životnim, kao i modnim stilom i navikama, i sigurno ćete biti zadovoljni sa vašim novim uređajem!

Foto: pixabay

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *