Narodni poslanik Nenad Mitrović: O rekonstrukciji puteva u opštini Bujanovac


BUJANOVAC, 3. oktobar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL)– Nenad Mitrović, Narodni poslanik i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu govori o rekonstrukciji puteva na teritoriji opštine Bujanovac.

Rekonstrukcija glavne ulice u gradu od kružnog toka do doma zdravlja u potpunosti se finansira iz budžeta Republike Srbije. To je dogovoreno na sastanku sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović koji je održan u načelstvu u Vranju aprila ove godine. Ovo je dokaz da Republika Srbija brine o jugu Srbije i građanima koji žive na ovim prostorima, jer je glavna ulica žila kucavica u našem gradu koju koriste građani koji žive u samom gradu, ali je koriste i građani koji žive van grada a dođu u grad radi obavljanja svojih obaveza.


Ovo je samo jedan u nizu projekta koji su ove godine finansirani iz budžeta Republike Srbije, tu je putni pravac Ljiljance – Bogdanovac i isključenje sa starog puta ka Srpskoj Kući i Karadniku.


Iz budžeta Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa finansira se rekonstrukcija puta od novog naselja kroz selo Rakovac do državnog puta.


Zahvalan sam predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji pruža izuzetnu podršku projektima o kojima sam govorio, kao i resornoj ministarki Zorani Mihajlović, jer će se ovim doprineti boljim uslovima za život našim građanima koji žive na teritoriji opštine Bujanovac“, s ponosom ističe Nenad Mitrović, lider bujanovačkih naprednjaka.


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  
Piše: Nenad Tasić
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *