Nedeljni horoskop od 23. 9. do 29. 9. 2019.Ovan

Ove nedelje morate da pozavršavate sve obaveze koje ste započeli. Ne nervirajte se ako nije sve baš idealno. Imaćete pomoć drugih ljudi. Odlična je nedelja za saradnju. Što se ljubavi tiče, sve ide kako treba i imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Veoma ste romantični, što nije svojstveno Vama. Posao ne treba da Vam bude na prvom mestu, ako ste slobodni, jer tako ne možete da promenite status.

Bik

Pozitivni ste i sjajno se osećate. Ova nedelja je odlična za nove početke. Sve Vam ide od ruke. Bitno je samo da održite fokus i da pravite kompromise. Što se ljubavi tiče jako Vam je teško da se posvetite partneru, jer imate previše obaveza. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Blizanci

Kreativniji ste nego inače. Imate potrebu da Vas svi podrže. Dajte sve od sebe da obaveze završavate na vreme. Romantični ste i imate potrebu da provedete više vremena sa partnerom. Slobodni, moguć je ulazak u novu vezu.

Veterinarska Stanica Bujanovac


Rak

Komunikativni ste i lako se dogovarate sa drugima oko svega. Budite prijatni prema saradnicima. Pomalo Vam nedostaje volje za rad, ali nemojte da odustanete. Ako ste slobodni, želite da više vremena provedete sa porodicom. Zauzeti, posvetite se partneru, iako možda niste baš raspoloženi ove nedelje.

Lav

Moguć je kraći put ove nedelje. Novi kontakti mogu da stvore dobre prilike za napredak. Komunikativniji ste nego inače. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Sve je idealno u odnosu sa voljenom osobom. Napravite kompromis oko svega. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo.

Devica

Moguć je povećan priliv novca. Veoma ste zadovoljni kako se sve odvija. Imaćete dosta načina da dođete do uspeha na poslu. U ljubavi je sve stabilno ako ste zauzeti. Slobodni, samo želite da budete srećni i da imate stabilan odnos sa nekim. Zato nije preporučljivo da brzate sa ulaskom u vezu.

Vaga

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Potrudite se da se fokusirate na ono što možete sami da uradite. Ne opterećujte se detaljima, bitno je da završite započete obaveze. Skloni ste flertu. Zauzeti, ovo je savršena nedelja za ljubav, tako da neće biti problema.

Škorpija

Ova nedelja je za završavanje obaveza, ne za nove početke. Nemojte da se nervirate ako niko ne može da Vam izađe u susret i pomogne Vam na poslu. Vreme je da se oslonite na sebe. Faliće Vam motivacija za rad. Niste sigurni u partnerova osećanja i pitate se da li je sve stvarno idealno ili samo tako izgleda. Iskren razgovor može da bude od pomoći. Slobodni, ne ulazite u tajne veze.

Strelac

Lako možete da odradite sve obaveze, pa ne morate da brinete oko posla previše. Ići će Vam od ruke sve što budete započeli. Napravite plan rada da ne biste bili haotični. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, smislite neki zanimljiv sadržaj za sebe i voljenu osobu, ali ne zapostavljajte prijatelje zbog ljubavi.

Bivoda Bujanovac


Jarac

Očekujte pomoć neke mlađe osobe na poslu. Saslušajte savete drugih ljudi, nemojte biti naporni. Potrudite se da ne radite više stvari u isto vreme jer ste prilično rasejani ove nedelje. Moguć je neki kraći put. Posao Vam je veoma važan pa je ljubav u drugom planu. Ako ste u vezi, razmislite kako da se bolje organizujete da se partner ne bi osećao zapostavljeno.

Vodolija

Razmislite na koji način možete da uradite posao bolje i brže. Ne opterećujte se previše drugim ljudima i njihovim problemima. Gledajte da odradite svoje obaveze da biste imali više slobodnog vremena. Niste baš raspoloženi za rad. Skloni ste flertu i novim kontaktima. Zauzeti, idite na neki put ili posetite prijatelje sa partnerom. Bitno je da Vam ne bude monotono.

Ribe

Mogući su povećani troškovi. Potrudite se da ne kupujete stvari koje Vam nisu neophodne. Bolje bi bilo da radite sve sami, a ne sa drugima, jer možete da imate više uspeha. Izbegavajte šoping tokom ove nedelje. Tokom ove nedelje su obaveze na poslu veoma važne, pa ćete privatni život staviti po strani. Ako ste zauzeti, postarajte se da partner ima razumevanja za to.

Mondo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *