Nenad Mitrović, predsednik OO SNS Bujanovac: O značaju izgradnje koridora 10


BUJANOVAC, 14. jun 2019. – Nenad Mitrović, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu ističe da je značaj Koridora 10 izuzetno veliki za državu Srbiju i da je to istorijski događaj, jer je ovo prvi auto-put koji je izgrađen kroz Srbiju tako da sada od Horgoša do Preševa putnici mogu nesmetano i bezbedno da se voze kroz Srbiju.

– Ja sam ponosan jer podržavam Vladu Republike Srbije i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je najviše truda i energije uložio da bi ovaj auto-put bio komletno izgrađen i završen, naročito deo koji prolazi kroz Grdeličku klisuru – ističe Mitrović.


Lider bujanovačkih naprednjaka podseća da je pored Bujanovca građena deonica Levosoje – Srpska Kuća i prolazak auto-puta pored naše opštine dodatni zamajac za privredni razvoj ne samo naše opštine nego celog ovog regiona.

– Naši građani prepoznaju trud i rezultate, a na osnovu toga podržavaju određenu politiku. Politika Aleksandra Vučića je ono što građani u Republici Srbiji prepoznaju kao nešto dobro i pozitivno, zato daju izuzetno veliku podršku Aleksandru Vučiću. Zbog toga je Aleksandar Vučić jedan od najomiljenijih i najpopularnijih političara u Srbiji – naglašava Mitrović.

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *