
Potrebni sastojci:
- 1 pakovanje gotovih kora, ili domaće kore
- 50 mililitara ulja
- 1 glavica crnog luka
- 500 grama mešanog mlevenog mesa
- 3 veća krompira
- So, biber i začini po ukusu (peršun, mirodjija, bosiljak…)
I još..
- 3 jajeta
- 200 mililitara kisele vode
- 1 čaša kisele pavlake
- 100 mililitara ulja
Postupak pripreme:
Crni luk iseckajte što sitnije, najbolje u secku. Na ulju najpre pržite crni luk uz mešanje, 1-2 minuta, a onda dodajte mleveno meso i kašiku vode, pa dinstajte zajedno dalje dok meso ne omekne i uprži se. Sklonite sa ringle pa dodajte začine i dobro promešajte. Sačekajte da se smesa malo prohladi.
Dok se smesa hladi očistite i izrendajte krompir, pa dodajte mesu i još jednom promešajte da se sve fino sjedini.
Kore filujte po želji – rolajte ili slažite.
Receptopedija.com