Nije samo izgled: Šta muškarci primećuju na ženama

Iako mnogi misle da muškarci na ženama primećuju samo i isključivo izgled, nije baš tako. Evo šta još primećuju.Verovali ili ne, muškarcima nije bitan samo fizički izgled, evo šta još primećuju kod žena.

Ličnost

Čak ni najseksepilnija dvojnica Dženifer Lopez ne bi imala mnogo uspeha kod muškaraca ako je njena ličnost „bleda“. Možda nekim muškarcima treba malo duže vremena da primete ličnost, ali je svakako primete i najčešće je upravo to presudno kada odlučuju da li bi bili sa nekom ženom ili ne.

Nokte

Mnoge dame smatraju da nokte primećuju samo one i njihove drugarice, ali i muškarci ih u nekom trenutku primete. Štaviše, neki od njih smatraju da su nokti dobar pokazatelj toga koliko žena stvarno brine o sebi…

Da li ste srećni

Pa, ima smisla… Ni vas neće privući ljutit, sumnjičav, namrgođeni muškarac, već onaj koji je nasmejan i deluje društveno, pristupačno, ljubazno. Zato nije iznenađujuće što i muškarac primete da li je žena srećna.

Samouzdanje i samopoštovanje

Znate kako i vi možete da primetite da je muškarac koji neprestano priča o svom novcu, automobilu… zapravo potpuno nesigran u sebe i to na ovaj način pokušava da nadoknadi? Isto važi i obrnutom slučaju. Niko pored sebe ne želi osobu koja ne poštuje sebe i koja nema samopouzdanja.  

Društveni život

Baš kao što i devojke vole momke koji imaju dosta prijatelja i aktivan društveni život, i muškarci žele takvu pored sebe. Drugim rečima, vole devojku koja ima svoj život.

Veterinarska Stanica Bujanovac


Razumnost

Ukoliko muškarac razmišlja o ozbiljnijoj vezi, obratiće pažnju na to koliko je devojka koja mu se dopada razumna, da li ima realne stavove i razmišljanje i može li da brine sama o sebi.

(O)Smeh

Smeh i osmeh itekako umeju da privuku muškarca! Verovatno ste primetili da su devojke koje se često smeju (ali ne samo da bi privukle pažnju, već se zaista, iskreno smeju) privlačne muškarcima – kao što rekosmo, svi žele pristupačnu i vedru osobu pored sebe.  

Miris

Većina muškaraca će primetiti kako devojka koja im se dopada miriše. To uopšte i nije loše, s obzirom da ljudi jako dobro pamte mirise koji im se dopadaju.

Mišljenje o vezama

Ako ga zanimate na taj način, muškarac će itekako primetiti vaš stav o vezama – da li ste otvoreni za novu vezu ili vam to trenutno nije u planu. Takođe, primetiće i da li imate odbojan stav prema muškarcima, što je obično znak da ste bili povređeni u nekoj prethodnoj vezi.

Mondo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *