Podnošenje prijava za Treći javni poziv programa „50:40:10“ omogućeno do 1. aprila


Rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, usled velikog interesovanja podnosilaca prijava, produžava se do 1. aprila 2024. godine, obaveštavaju građane iz Uprave za agrarna plaćanja.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja i Tim za realizaciju projekta, na ovaj način žele da omoguće svima, koji su zainteresovani za javni poziv, da podnesu prijave.

Vrednost ukupnih sredstava za Treći poziv iznosi 750 miliona dinara, a poziv je namenjen agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkup od primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.

Od 4. decembra 2023. godine počeo je da teče rok za podnoenje prijava, a prijave na onlajn platformi omogućene su na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja – Prijavite se.

Informacije u vezi Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese info@scap.rs , kao i na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije https://scap.rs/ .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *