Radmila iz Bujanovca najbolja u Vojvodini

Radmila Popović (21) iz Bujanovca, košarku trenira od svoje 13. godine, prve košarkaške korake je započela upravo u rodnom Bujanovcu, kao deo ekipe OKK „Play 017“ i od samog početka je pokazivala neverovatni talenat i izvanrednu igru.

Sa svojih 17 godina, upravo zbog košarkaške karijere i studija, Radmila se seli u Novi Sad i postaje član ekipe ŽKK „021“, gde nastavlja još bolju igru. Njen doprinos je bio zaslužan da iste te sezone ovaj klub osvoji srebrnu medalju u Prvoj ligi Srbije.

Radmila koja je trenutno u ekipi ŽKK „Proleter“ Novi Sad, igra nikad bolju košarku, što upravo pokazuje priznanje „Najbolja igračica Kupa Vojvodine“ koje joj je danas uručeno.Pored izvanrdednih rezlutata u košarci, Radmila je veoma uspešna i na studijama.

„Presrećna sam zbog ove nagrade, dala mi je motivaciju da budem još bolja i trudim se još više. S obzirom da studiram, dajem sve od sebe da maksimalno uklopim školu sa košarkom i da na nijednom od ovih polja ne popustim, ima vremena za sve, ključ je samo u dobroj organizaciji. I naravno nikada neću zaboraviti svoj prvi tim i početke u Bujanovcu, smatram da su moji prvi treneri takođe zaslužni za rezultate koje ostvarujem, jer ipak sam podlogu stekla uz njih“. – kaže Radmila.

Nema sumnje da Radmila pokazuje primer inteligentne, disciplinovane i talentovane devojke. Na nama je samo da budemo ponosni što jedna tako uspešna i talentovana devojka dolazi iz našeg grada i da joj poželimo još bolje rezultate i veliku košarkašku karijeru.

One thought on “Radmila iz Bujanovca najbolja u Vojvodini

  1. Nemam reci ..citajuci tekst..sva sam se najezila…hvala ti srce sto postojis…zelim ti puno zdravlja …jos bolju karijeru u sportu…sve desetke na studijama..kao i dalje napredovanje i u toj sferi….i naravno puno ljubavi u zivotu…jel to ti je podstrekac za sve.S R E C N O🍷🍻🍾u to ime ziveli🔥💫⭐🌟✨💯

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *