Saobraćaj u ulici „Save Kovačevića“ u Vranju privremeno obustavljen


Zbog radova na kanalizacionoj mreži u ulici „Save Kovačevića“ došlo je do privremene obustave saobraćaja.

Prva privremena obustava saobraćaja odnosi se na deonicu puta od raskrsnice ulica Bore Stankovića i Save Kovačevića, do Vlasinske ulice i to u periodu od 10 dana.

Druga privremena obustava se odnosi na deonicu od raskrsnice ulica Save Kovačevića i Vlasinska, do Karađorđeve, u periodu od 10 dana.

I Treća privremena obustava odnosi se na deonicu od raskrsnica ulica Save Kovačevića i Karađorđeva, do raskrsnice ulica „Save Kovačevića“ i „Cara Dušana“, takođe u periodu od 10 dana.

Privremena obustava saobraćaja važiće u periodu od 29. marta do 29 aprila.

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu „Save Kovačevića“, dan ranije, i tom prilikom izjavio da se projektom „Čista Srbija“ ide dalje i da će i okolna vranjska sela biti obuhvaćena realizacijom projekta.

Grad Vranje jedan je od prvih gradova u kojima je počela realizacija ovog projekta. Ovde je planirana izgradnja kanalizacione mreže u dužini od 460 metara, a nakon toga slede radovi na izgradnji nove vodovodne mreže i potpunoj rekonstrukciji kolovoza i trotoara. U okviru ovog projekta, decembra meseca počela je izgradnja kanalizacione mreže u Ulici „Kosovskoj“, a pripremljene su i građevinske dozvole za 22 km mreže u različitim delovima grada poput ulica „Filipa Filipovića, Janka Veselinovića, Verice Barać…”, rekao je gradonačelnik. Takođe, dodao je da se paralelno odvijaju i radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Ulici „Franše D Eperea“ u naselju „Rudina“. Projekat ,,Čista Srbija” podrazumeva i izgradnju kanalizacione mreže i u prigradskim i seoskim sredinama. ,,Uskoro se očekuje početak radova na izgradnji kanalizacione mreže u selima Zlatokop i Tibužde. Takođe, priprema se projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju kanalizacije u svim selima Moravskog sliva. S obzirom da je fabrika za prečišćavanje otpadnih voda puštena u probni rad, ovim se kompletira i zaokružuje sistem komunalnog uređenja naše lokalne zajednice”, dodao je Milenković. Nakon toga, gradonačelnik je obišao ulicu „Hadži Tominu“, gde su počeli pripremni radovi za asfaltiranje i ulicu „Ljutice Bogdana“ gde je asfaltiran kolovoz u dužini od 187 metara.

Foto: Vranje.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *