„SAŠA BIMBA – Rakovac 2019“ – ČETVRTFINALE


Pčinjski okrug, Bujanovac, Rakovac, 15. jul 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Očekivano uzbudljivo četvrtfinale. Kvalitetan futsal i rezultatski vrlo neizvesno u poslednje dve utakmice do samog kraja u susretima sinoćnje večeri. Preko 600 gledalaca i dobro suđenje obeležilo je i ovo turnirsko veče. Tako nešto treba očekivati večeras u polufinalu. Finale je u sredu.

O dešavanjima na turniru redovno nas izveštava Dejan Ljubisavljević, Portparol i član Organizacionog odbora turnira.

,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“, pojačan prekaljenim Makedoncima i ovog puta je opravdao ulogu favorita. Savladao je Vranjski ,,KOCE ZAUVEK“ rezultatom 6:2.

Bujanovačka ,,AUTO ŠKOLA SMER“ lakše nego što se očekivalo, provozala se do polufinala. ,,EVOTEK“ je platio ceh sa 6:0.


U lokalnom derbiju između ekipa ,,BIMBA RAKOVAC“ i ,,T.R. BISA PLASTIKA“ videli smo nešto neizvesniji meč. Mladi momci iz Rakovca su se dobro držali, uspevali da dva puta stignu prednost protivnika, ali čini se da kad god je bilo potrebno „plastičari“ su dodavali gas i na kraju zasluženo otišli u polufinale rezultatom 6:3.

Poslednji četvrtfinalni meč su mnogi okarakterisali kao finale pre finala. I to s pravom. Viđen je dobar fudbal i puno lepih golova. Dva puta je ekipa ,,MI TO TAKO“ vodila, ali je najveći favoriti za osvajanje turnira, Vranjski ,,BUTIK RASTKO“ uvek imao odgovor na agresivnu igru Dubničana. Na kraju je terensku inicijativu dobro naplatio i slavio rezultatom 7:3.


Večeras su na programu polufinalni mečevi, sigurni smo još uzbudljiviji i neizvesniji. U 20:30 ,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“,,AUTO ŠKOLA SMER“ i 21:30 ,,T.R. BISA PLASTIKA“,,BUTIK RASTKO“.


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO „SAŠA BIMBA – RAKOVAC 2019“

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *