Skupština grada: Imenovani Gradski pravobranilac i zamenici

Na današnjoj sednici Skupštine grada kojom je predsedavao predsednik dr Dejan Tričković, između ostalog usvojena je Odluka o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja, Program kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine, kao i dopuna Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2022. godinu.

Odbornici su usvojili i Rešanja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini i imenovanju članova Komisije za rodnu ravnopravnost.

Gradski parlament prihvatio i Rešenje o postavljanju Milice Veličković, diplomirane pravnice iz Vranja na mesto Gradskog pravobranioca, kao i Rešenja o postavljanju Irene Jovanović i Nemanje Pešića, diplomiranih pravnika iz Vranja na mesta zamenika gradskog pravobranioca.

Takođe, usvojena su i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *