U mesecu knjige razne pogodnosti u vranjskoj BiblioteciPovodom obeležavanja Meseca knjige i pisane reči, Vranjanci će do kraja okotobra moći da postanu članovi Biblioteke “Bora Stanković” za narednih godinu dana po upola nižoj ceni. Takođe, od naredne sedmice, čitaocima će biti dostupno i novo štivo koje će “Službeni glasnik” poklonitii vranjskoj Biblioteci u nedelji posvećenoj knjizi.

U narednih mesec dana predškolci i osnovci za članstvo u Biblioteci plaćaće 150 dinara, umesto 300, kolika je regularna cena, kažu iz Biblioteke, a za srednjoškolce, studente i penzionere koji se učlane godišnje članstvo koštaće 200 dinara, dok će članarina za celu porodicu koštati 300 dinara.

Članarina važi godinu dana na svim odeljenjima i u svim ograncima Gradske biblioteke. Takođe, članovi koji kasne sa vraćanjem knjiga, moći će da ih vrate bez plaćanja nadoknade – kažu iz Biblioteke.

Najpoznatija dela domaćih i stranih autora, naučnu, stručnu literaturu i beletristiku, učiniće dostupnim čitaocima vranjske Biblioteci “Službeni glasnik” koji od prošle godine ima i svoju prvu knjižaru u Vranju.

Juznevesti.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *