U petak sednica Skupštine

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković sazvao je za petak, 30. septembar, 27. sednicu gradskog parlamenta na kojoj će između ostalog biti razmatran Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja.

Takođe, odbornici će se izjasniti o Predlogu Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine, kao i Predlogu dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za ovu godinu. Biće razmatrani i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini i Predlog rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela, radi ispravke granice susednih katastarskih parcela.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog Rešenja o imenovanju članova Komisije za rodnu ravnopravnost, Predlog rešenja o postavljanju Gradskog pravobranioca, kao i Predlozi Rešenja o postavljanju zamenika gradskog pravobranioca.

Takođe, biće razmatrana i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *