U Preševu dodeljene učeničke stipendije

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović dodelio je ugovore o stipendijama za srednjoškolce iz opštine Preševo. Zajedno sa prestavnikom opštine Preševo, Visarom Memetijem, Mitrović je dodelio 105 stipendija finansiranih iz budžeta Službe Koordinacionog tela u ukupnom iznosu od 2.520.000,00 dinara.

Prilikom dodele stipendija, Nenad Mitrović je istakao važnost ulaganja u obrazovanje kao ključnog faktora za održivi razvoj zajednice.

Dodelom stipendija, Vlada Republike Srbije i Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa iskazuju predanost podršci mladima i stvaranju uslova za njihovo obrazovanje i profesionalni razvoj. Ulaganje u mlade je najsigurnija investicija koja se uvek isplati“, rekao je Mitrović.

Mitrović je istakao važnost partnerskih odnosa sa opštinom Preševo, ne samo na ovom, već i svim projektima koji se realizuju u Preševu, od značaja za sve građane.

Na kraju svečanosti, Nenad Mitrović je svim srednjoškolcima poželeo srećne predstojeće praznike, uz poruku da ostanu dobri đaci i postanu kvalitetni ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *