U subotu prvo izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi 2024“


Prvi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ koji će trajati od 25. aprila do 8. juna 2024. organizuje Vlada Republike Srbije uz podršku NALED-a. Za subotu, 11. maja od 18.00 časova zakazano je prvo izvlačenje.

Za učešće u ovoj nagradnoj igri potrebna je mobilna aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ putem koje se registruju fiskalni računi.

U igri učestvuju fiskalni računi koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u periodu od 1. januara 2024. godine.

Nagradni fond u ovom krugu obuhvata 10 stanova u Beogradu čija je ukupna vrednost od 1,9 miliona evra. Biće pet javnih izvlačenja koja će se održati u periodu od 11. maja do 8. juna, svake subote od 18.00 časova. Prilikom svakog od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana u Beogradu, prenosi RTS.

Prilikom ovih izvlačenja biće jedna novina, a ona je vezana za bezgotovinsko plaćanje. Prilikom unosa pomoću aplikacije, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je obavljen bezgotovinski način plaćanja dobija se još jedan dodatni kod, i svi kodovi učestvuju u izvlačenjima. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000“.

Kao i do sada, u nagradnoj igri pravo na učešće imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *