U vranjskom bioskopu biće prikazani filmovi ,,Kliford“ i ,,Spajdermen“

U subotu 5. februara, u vranjskom bioskopu (zgrada pozorišta) prikazeće se dva filma.

Termin za decu, od 12 časova, rezervisan je za animirani avanturistički film ,,Klifort – veliki crveni pas’’, koji je namenjen ne samo mališanima, već celoj porodici.

Kada je srednjoškolka Emili Elizabet srela magičnog spasioca životinja koji joj je poklonio malu crvenu kucu, nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

Takođe u subotu, ali u večernjim terminima od 18 i 21 sat biće prikazan film „Spajdermen: Put bez povratka“ u 3D formatu, film koji obara rekorde gledanosti i koji je prava poslastica za filmofile. Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta, navodi se na sajtu Grada Vranja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *