Uz podršku Ilije Bozoljca otvoreno Regionalno takmičenje u tenisu


Na teniskim terenima JU „Sportski objekti“, u organizaciji teniskog kluba DSM, u toku je regionalno takmičenje u tenisu za dečake i devojčice do 14 godina i ovo je prvi turnir ovakvog tipa u Vranju.

Organizaciju takmičenja podržao je i naš proslavljeni teniser Ilija Bozoljac.

Zahvaljujem se gradonačelniku na ukazanoj časti da otvorim ovaj turnir. Pozdravljam sve i u ime Sportskog centra „Novak“ i želim mojim budućim kolegama, mladim sportistima, sreću u daljem razvoju i karijeri“, rekao je Bozoljac.

Direktorka za tenis Sportskih igara mladih Višnja Popović je rekla da je prvi put u Vranju, da ceo kompleks jako dobro izgleda, kao i da je zadovoljna zbog velikog broja prijavljenih takmičara.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković rekao je da su, zahvaljujući entuzijazmu i energiji direktora DSM akademije, podršci organizacije „Spirit of America“ i rukovodstvu grada, nekadašnji zapušteni teniski tereni dobili, posle rekonstrukcije, potpuno novi izgled.

Sada najmlađi mogu da se bave tenisom u najboljim mogućim uslvima. Konačan cilj je da dalje unapređujemo tenis u našem gradu, da i dalje ulažemo u sportsku infrastrukturu i da Grad Vranje bude prepoznatljiv na teniskoj mapi Srbije“, istakao je gradonačelnik Milenković.

Prisutnima su se obratili i direktor kluba Đorđe Merdžijević i regionalni program menadžer „Spirit of America“, Grant Piler.

Sva nadmetanja organizuju se u okviru „Millennium team“ turnira u tenisu“, uz podršku „Dunav osiguranja“ i Sportskih igara mladih.

Foto: Vranje.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *