VIBER SE PROMENIO: Ova opcija je toliko dobra da ćete odmah početi da je koristite!

Korisnici Vibera od danas će na raspolaganju imati opciju koja će ih zasigurno oduševiti. Naime, radi se o mogućnosti razmene fotografija i video zapisa, a koji će nakon gledanja biti izbrisani.


Nakon snimanja fotografija ili video zapisa (unutar Viberove aplikacije) u gornjem desnom ili donjem levom uglu pojaviće se ikona precrtanog sata putem koje korisnici mogu odabrati vreme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati s telefona primaoca nakon što ih oni otvore.


Period brisanja poruke moguće je staviti na jednu, tri ili sedam sekundi.

Verujemo kako će ova opcija postati popularna među korisnicima ove aplikacije za komunikaciju.

SPONZOR OBJAVE

Veterinarska Stanica Bujanovac

Postoje i druge skrivene mogućnosti vibera, koje vam takođe mogu biti od koristi.

1. Sakrijte informaciju kada ste bili na mreži


Uđite u „Podešavanja“ – „Privatnost“ i isključite status „Na mreži“. Čak i ako uđite u Viber o tome niko neće saznati.

2. Sakrijte status o pregledu poruka


Da pošiljalac poruke ne sazna da ste pročitali njegovu poruku, uđite u „Podešavanja“, izaberite opciju „Obaveštenja“ i skinite je sa opcije „Prikaži pregled poruke“

3. Ne preopterećujte memoriju telefona

Glasovne poruke iz četova u Viberu, automatski se čuvaju u telefonu. Da ne preopterećujete memoriju, najbolje ih je obrisati. Uđite u „Podešavanja“ – „Mediji“ i kliknite na „Obriši glasovne poruke“.

4. Sklonite svoju profilnu sliku od nepoznatih korisnika.

Ako ne želite da vašu sliku vide svi korisnici Vibera, udite u „Podešavanja“ – „Privatnost“ i uklonite sa „Prikaži svoju sliku“. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće vidjeti vašu sliku.

5. Uklonite status „Koristi aplikaciju“

Još jedna mogućnost: praktično sve aplikacije i igre koje instalirate na telefon, sinhronizovane su sa Viberom. Na taj način one postaju vidljive i za druge korisnike sa vaše liste kontakata. Da isključite ovu opciju, uđite u „Podešavanja“ – „Privatnost“ i isključite opciju „Koristi aplikaciju“.

6. Stavite lozinku

Ako ne želite na neko čita vaše poruke, možete staviti Viber lozinku. Sam mesendžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Store i instalirati ga za par minuta.

7. Instalirajte Viber na svoj računar

Još jedan koristan savet u vezi korišćenja ove aplikacije – dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Jednostavno, instalirajte ga na svoj računar.

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *