Za vikend dva filma i predstava za decu

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u nedelju, 25. septembra, od 12 sati je predstava za decu ,,Čarobnjak iz Oza’’ u izvođenju glumaca vranjskog ansambla.

Što se tiče bioskopskog repertoara, u subotu, 24. septembra, su kao i obično dva filma. Za mališane u terminu od 12 sati je animirani avanturistički film ,,100% vuk’’. Ovo je priča o 100% vuku Frediju, nasledniku ponosne porodične loze vukodlaka. Uveren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Stariji članovi čopora spremaju mu izazov gde Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvek 100% Vuk, kratak je sadržaj ovog avanturističke komedije za decu.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,After: Posle srećnog kraja’’, koji je bioskopsku premijeru imao krajem avgusta. Reč je o američkom ljubavnom filmu, u režiji Кastil Landon, po scenariju Šeron Sobojl, koji se temelji na istoimenom romanu Ane Tod. Naime, Tesa i Hardin su odolevali svim izazovima, ali hoće li im se kraj njihove bajke obiti o glavu? Posle srećnog kraja… Život nikada neće biti isti. Nikada Tesi i Hardinu nije išlo kao po loju, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Ali kada važno otkriće iz prošlosti do srži protrese Hadinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, hoće li ih to ponovo zbližiti ili razdvojiti?

Karte za pozorišne bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *