Završen turnir u Žbevcu: Pehar otišao u ruke “Veterinarske stanice Bujanovac”Tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu, “Žbevac 2022” završen je nakon gotovo dve nedelje trajanja. Pobedu na turniru je odnela ekipa “Veterinarska stanica Bujanovac” koja je u finalu porazila ekipu “Trajković prevoz” rezultatom 3:1.

Pobednik turnira, ekipa “Veterinarska stanica Bujanovac”

Treće mesto je osvojila ekipa “Big mesara” porazivši ekipu “Mi to tako”.

Za najboljeg golmana na ovogodišnjem turniru izabran je Nedeljković Jovan iz ekipe “Big mesara”, dok je titula najboljeg igrača pripala Trajković Milošu iz ekipe “Trajković prevoz”. Najbolji golman i najbolji igrač su, pored zahvalnica za učešće na turniru i medalja, dobili i poklon vaučere za masažu.

Drugo mesto, ekipa “Trajković prevoz”

Prvo mesto je dobilo nagradu u iznosu od 100.000 dinara, drugo nagradu od 35.000 dinara dok je trećem mestu pripala nagrada u iznosu od 15.000 dinara. Pobednici turnira proslavljali su uz muziku i vatromet, kao i uz radosne povike prisutne publike.

Utakmici za treće mesto prethodila je utakmica škole fudbala “Prestiž” iz Vranja.

Škola fudbala “Prestiž”

Sudijski dvojac koji je u finalu delio pravdu a kog su činili Dejan Stajić i Danijel Ristić, bio je na vrhuncu zadatka obavljajući svoj posao pravedno i dosledno.

Zahvaljujući efikasnoj saradnji mesne zajednice Žbevac i organizatora među kojima su bili Cvetanović Miloš, Andrejević Nenad, Janković Miloš, Janković Aleksandar, Janković Vladimir i Janković Vukašin, turnir je protekao u najboljem redu i bez incidenata a posećenost je bila veća nego poslednjih par godina. Naime, finalu turnira u Žbevcu prisustvovalo je preko 1000 gledalaca, na šta su organizatori turnira izuzetno ponosni. 

Prijatelji turnira su ove godine bili brojniji nego inače a njihov doprinos nije ostao nezapažen. Ove godine su to bili: Veterinarska stanica Bujanovac, Opštinska uprava Bujanovac, ugostiteljska radnja “Ćopa” iz Vranja, “Stolarija Manasijević”, strugara “Zeka”, Roto papir, STR Zafirović, Miloš Trajković masaže, stomatološka ordinacija “Veradent”, SGT, Vulkanizerska radnja Sazda, građevinska radnja “Bape”, građevinska radnja Marjan Veličković, Igor Nedeljković Crnča, Osnovna škola “Dragomir Trajković” iz Žbevca, Policijska stanica Bujanovac, Stefan Milošević, Eurolider, Bivoda i Fox freight. Svi prijatelji turnira su u znak zahvalnosti za pruženu podršku na ovogodišnjem turniru dobili zahvalnice od organizatora.

Milena Mladenović

Foto: Organizatori turnira

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *