3 godine nakon što su joj rekli da je neplodna rodila deteTri godine nakon što su joj lekari rekli da samo ima nekoliko meseci života i da je neplodna, ova majka je rodila zdravog dečaka kojeg zove svojim čudom.

35-godišnja Helena se razbolela pre 3 godine. Najpre su lekari mislili da je u pitanju spontani pobačaj, ali je kasnije dijagnostifikovan rak grlića materice.

Helena je već imala dve kćeri iz prethodne veze pa je očajno želela sina sa svojim suprugom. Nakon što je završila s hemoterapijom, počela je da traži surogat majku.

Jako se iznenadila kada je saznala da je trudna. „Lekari nisu očekivali da ću živeti ovako dugo a kamoli da ću biti trudna. Svi su bili jako šokirani“, rekla je.

„Bilo je to čudno. Probudila sam se jednog dana i rekla da se osećam trudno. Bila sam uplašena, uzbuđena i nervozna, sve u isto vreme. Odmah sam otišla na pregled gde je utvrđeno da sam trudna već tri i po meseca“, rekla je Helena.

Rodila je sina carskim rezom pa je ostala 16 dana u bolnici pre nego što je napokon mogla kući sa svojom bebicom. „Nadali smo se da će biti dečak, on je upotpunio našu porodicu. On je naše malo čudo“, rekla je.

Lekari smatraju da će se Helenin rak vratiti i da za njenu bolest nema leka. Međutim, Helena i njen muž ne odustaju.

„Ona je takav borac, od nje dobijam snagu“, rekao je Helenin suprug.

„Ja bih se slomio da ona nije bila tako pozitivna i snažna. Tokom mojih loših dana, ona me podiže. Ne odustaje. Uživamo u zajedničkom životu dok možemo“, dodao je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *