Brucošima Akademije tehničko — vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Vranje svečano uručeni indeksi

Zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović, prisustvovala je svečanoj dodeli indeksa novoj generaciji studenata Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Vranje, povodom početak nove akademske godine. Pozdravljajući brucoše zamenica Jović poželela im je srećan početak školovanja na Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Vranje.

„Danas je za vas, brucoše, poseban dan. Čestitam vam na izboru škole, kojom se Grad ponosi. Verujem da ste odabrali studijski program koji je ujedno i vaša želja, a ono što mogu da vam poručim u svoje i u ime rukovodstva grada je: radite, gradite, nemojte da žurite, budite puni strpljenja i razumevanja, kako bi bili spremni da usvajate nova znanja, kako teorijska tako i praktična. Upamtite jedno: znanje vam niko ne može oduzeti, a svojim znanjem sebi možete obezbediti lepu i sigurnu budućnost“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović. ,, Dobro došli u svet akademskih građana. Želim vam da budete dobri i požrtvovani studenti sa kojima će se najpre škola, a potom i grad i država ponositi“, dodala je ona.

Na svečanosti su govorili i predsednik Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija dr Srđan Jovković i rukovodilac Odseka Vranje dr Gordana Bogdanović. Oni su istakli zadovoljstvo brojem studenata koji su se opredelili da svoje školovanje nastave upravo na Akademiji tehničko – vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Vranje, poželevši im puno uspeha u studiranju.

,,Čestitam na izboru studijskih programa. Čestitam što verujete u buduće odrednice ispred vaših imena. A znam da će nas, vaše profesore, saradnja i učenje sa vama činiti ponosnim“, istakla je dr Gordana Bogdanović, rukovodilac Odseka Vranje.

Dobrodošlicu je brucošima poželela i Emilija Đorđević, predstavnica Studentskog parlamenta Odseka Vranje Akademije. Prvorangiranim brucošima na svečanosti indekse su uručili predsednik Akademije dr Srđan Janković i rukovodilac Odseka Vranje, dr Gordana Bogdanović.

U umetničkom delu programa nastupio je Hor Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ pod dirigentskom palicom Aleksandre Savić. Inače, u novu akademsku godinu Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Vranje na 7 studijskih programa osnovnih strukovnih studija upisana su 163 studenta, kao i po 25 na specijalističkim i magistarskim strukovnim studijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *