Bujanovac: ODBORNIČKI KANDIDATI na izbornoj listi ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, pod rednim brojem 2 za lokalne izbore

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL

Kada vam neko kaže da je kandidat za odbornika sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21. jun, shvatite da je to samo jedno ime i prezime i jedan od kvalitetnih Bujanovčana koji ovde žive. Imamo mnogo pametne dece i obrazovane omladine, mnogo ljudi koji vrede i koji se trude, koji zaista zaslužuju da vode ovaj grad. Pričajte vašim komšijama, to nam je zaista bitno. Ne borimo se da bilo ko od nas vlada, naprotiv, vladaće građani opštine Bujanovac. Imali su priliku drugi, mnogo dugo, pa šta je ostalo od našeg Bujanovca? Ovo je trenutak, kada je ispred nas veliki investicioni ciklus.

BUJANOVAC, (PČINJSKI 017 – PORTAL) –  Кoaliciju ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, pod rednim brojem 2, na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21. jun u opštini Bujanovac, čine Srpska napredna stranka, Ujedinjena seljačka stranka, Konzervativna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista kao i Pokret snaga Srbije. Izborna lista je predata sa 41 kandidatom za odbornike.

Cilj koalicije je da se u opštini Bujanovac obezbedi politička stabilnost, saradnja sa Vladom Republike Srbije, ali i saradnja sa svim političkim akterima u opštini Bujanovac. Prioriteti će biti usmereni pre svega ka komunalnoj infrastrukturi, odnosno izgradnji puteva i kanalizacija, zatim ulične rasvete, vodovoda i svih osnovnih komunalnih problema građana koji žive na teritoriji opštine Bujanovac. Posebna pažnja biće usmerena na poljoprivredu, razvoj preduzetništva, kao i na brigu o najmlađim i najstarijim sugrađanima. Za realizaciju velikih infrastrukturnih projekata tražiće podršku iz Nacionalnog investicionog programa razvoja ,,Srbija 2020 – 2025″, koji je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema rečima predstavnika stranaka koje čine koaliciju, po prvi put, za razliku od prethodnih izbornih godina, postavljeni su neki novi standardi u sastavljanju koalicija na teritoriji opštine Bujanovac. Prilikom formiranja koalicije, razgovaralo se o političkim ciljevima i prioritetima građana koji žive na teritoriji opštine Bujanovac. Prioriteti su da se obezbedi bolji život, bolja infrastrukturu, putevi, ali i da se obezbede subvencije u poljoprivredi za mala i srednja preduzeća. O brojevima na listi se tek na kraju razgovaralo reda radi. Cilj oko koga su se svi složili je da građanima bude bolje, a razvoj opštine brži.

Glavni cilj biće da se otvori što veći broj radnih mesta, jer samo tako se može zadrži stanovništvo na ovom području. Podržaće selo i poljoprivredu, a pre svega cilj je pokrenuti Jugokop. Trećina odborničkih kandidtata koalicije čine mladi ljudi, tako da će pokušati da unaprede položaj mladih u Bujanovcu i da doprinesu da se njihov glas daleko čuje. 

Naša zemlja kreće na razvojni put pod nazivom Srbija 2020 – 2025. Bujanovac treba da ide u korak sa planovima Vlade Republike Srbije.

INTERVJUI ODBORNIČKIH KANDIDATA:

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *