IMLEKOVA PRAZNIČNA DONACIJA

Kompanija Imlek podelila paketiće štićenicima ustanova širom Srbije

Kompanija Imlek je tradicionalno i ove godine povodom novogodišnjih praznika odlučila da iznenadi mlečnim proizvodima štićenike Dečijeg sela ,,Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, SOS Dečijeg sela u Kraljevu, Prihvatilišta za decu Beograda i Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju. Omiljeni Moja Kravica napici – šejkovi, jogurti, čokoladna i dugotrajna mleka, našli su se među poklonima koji su uveličali prazničnu atmosferu.

Decembar je mesec koji nas sve zbližava i podseća koliko je važno da brinemo o najbližima i delimo sa njima radost. Ovaj period godine je prilika da pokažemo empatiju pružajući podršku onima kojima je ona neophodna. U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem i tradicijom da inicira i pomaže humanitarne aktivnosti, Imlek je odlučio da odgovori na potrebe pojedinaca iz ovih osetljivih kategorija i obraduje ih novogodišnjim paketima.

„Kraj godine obeležavamo u znaku praznika koji u nama bude želju da poklanjamo ljubav i pažnju ljudima oko sebe. Raduje nas činjenica da smo realizacijom ove akcije podsetili mališane i štićenike ustanova naše zemlje da smo tu da podelimo sa njima radost tokom praznovanja. Naša želja bila je da u periodu tradicionalnog okupljanja obezbedimo bezbrižnost i sigurnost društveno osetljivim grupama i nadamo se da ćemo na ovaj način podstaći druge da razmišljaju u istom pravcu”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *