Mališani rođeni u znaku Ovna imaju interesantnu narav


Uz decu rođenu u znaku Ovna (između 21. marta i 21. aprila) nijedan dan nije nonoton. Uvek iskreni i buntovni. Puni energije pa morate biti spremni da smišljate mnoštvo aktivnosti i igara kako biste im skrenuli pažnju.

Ovo su neke od karakteristika njihove ličnosti koje prenosi Klix.ba.

Ovnovima je u prirodi da budu vođe tako da će vaše dete bez problema u svakoj situaciji preuzeti lidersku poziciju (npr. u toku igre će predlagati drugima šta da rade i slično). Iako je ovo dobra osobina, pazite na to da ne pretera s ovakvim ponašanjem.

Ova deca su velikodušna tako da će slatkiše i igračke deliti s prijateljima. Kada malo porastu, drugarima će davati deo svog džeparca i sve ostalo što bude potrebno. Zaista su velikodušni do srži.

Imaju osećaj za pravdu i uvek će glasno reći sve što im je na umu. Ponekad će im ova karakteristika doneti više štete nego koristi. Buntovni su tako da ne vole kada im se govori šta da rade.

Energični su pa morate biti spremni smišljati mnoštvo aktivnosti i igara kako biste ih zaokupili. Imaju tendenciju da odluke donose impulsivno i verovatno će požaliti zbog toga nakon nekoliko sekundi. Ipak, impulsivnost je srž njihovog avanturističkog duha i to će se teško promeniti.

Iako deluju kao teške ličnosti, to ne znači da im ne treba rame za plakanje kada su uznemireni. Ranjivi su kada neko povredi njihova osećanja i potrebna im je podrška, čak i ako to ne žele priznati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *