Ministar Udovičić posetio škole i sportske klubove u Bujanovcu

Danas je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u okviru obilaska lokalnih samouprava i sportskih klubova, posetio opštinu Bujanovac.

Ovom prilikom on je uručio sportsku opremu lokalnim sportskim klubovima i školama. Pet škola sa teritorije ove opštine dobili su komplete sportske opreme, po dva gola sa mrežama, dve table sa obručima za košarku, mreže za odbojku i 40 lopti, od kojih po 10 za rukomet, odbojku, košarku i fudbal.

“Danas smo u Bujanovcu da razgovaramo sa predstavnicima lokalne samouprave i sportistima o tome kako funkcionišu lokalni klubovi, u kojim uslovima se odvijaju treninzi i da zajedno dođemo do najboljih rešenja kako da unapredimo njihov rad”, rekao je ministar.

Nastojimo da svaka opština u Srbiji ima škole sa opremljenim fiskulturnim salama kako bi deca imala najbolje uslove da se bave fizičkom aktivnošću – dodao je on.

Siguran sam da ćemo kroz ovakvu podršku sportskim klubovima i školama na lokalnom nivou uticati da se sport uspešno razvija u svim delovima Srbije – zaključio je na kraju ministar Udovičić.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *