Nedeljni horoskop od 14. do 20. januara 2024. godine

Rak će radnu nedelju započeti punom snagom, s optimizmom i probuđenom stvaralačkom energijom. Device će steći neke nove navike i nastojati da žive zdravim životom.

Ovan

Posao: Iako će većina vaših aktivnosti biti opravdana i s jasnim ciljem, biće problema koje ćete moći da rešite samo ako uspete da nadvladate sami sebe. Ne ulećite u rasprave sa šefovima i nikom se ne zamerajte.

Ljubav: Venera u Strelcu vam donosi emotivnu u sreću. S partnerom ćete uspostaviti blizak odnos, dok je slobodnima savet da što više izlaze jer im neko nov dolazi ususret. Ako ste u braku, moguće su trzavice i rasprave.

Zdravlje: Povremena nervoza i uznemirenost zbog bliskih ljudi ili finansijskih problema, rezultiraće nesanicom i košmarnim snovima. Pazite se povreda i nespretnih pokreta.

Najbolji dan: 17. januar

Najlošiji dan: 15. januar

Bik

Posao: Ako ste do sada nešto odlagali, pravo je vreme da to obavite i oslobodite se zaostataka. Radno raspoloženje vam je zavidno visoko pa ćete uspešno obaviti brojne zadatke.

Ljubav: Mogli biste da se vratite bivšem partneru i obnovite vezu, nadajući se da će nov početak izgladiti stare nesporazume. Ipak, dobro je da „pretresete“ sve što je bilo uzrok raskida. Pred samcima su nove ljubavne prilike, poznanstva i veze.

Zdravlje: Zdravlje vam neće biti problematično, štaviše, biće odlično! Ako vas i muče kakve tegobe, odmah ćete se obratiti lekaru i obaviti potrebna ispitivanja.

Najbolji dan: 19. januar

Najlošiji dan: 14. januar

Blizanci

Posao: Radićete pod otežanim uslovima uz neprestanu zvonjavu telefona, česte upite kolega ili promene rokova i prioriteta. Budite smireni i ne isterujte pravdu. Dobra je vest da bi mogla da vam se popravi finansijska situacija.

Ljubav: Sve je više strasti u vašem životu. No pripazite da se ne zaljubite u nekog ko nema iskrene namere ili ima osobine koje će vas neprijatno iznenaditi. Ako ste u ozbiljnoj vezi, nije isključeno da će voljena osoba želeti brak s vama.

Zdravlje: Zdravlje vam se s ovom nedeljom bitno popravlja, ali još nije nastupilo vreme da se sasvim opustite, naročito ako ste bolovali od neke viroze. Potrebna vam je raznovrsna ishrana s puno voća i povrća.

Najbolji dan: 14. januar

Najlošiji dan: 16. januar

Rak

Posao: U radnu nedelju jurnućete punom snagom, s optimizmom i probuđenom stvaralačkom energijom. No sudar sa stvarnošću mogao bi da vas prizemlji jer ćete shvatiti da oko vas ima onih koji se protive vašim poslovnim idejama.

Ljubav: Osoba s kojom se pogledavate mogla bi da vam priđe s pozivom na kafu. Ako je to romansa na radnom mestu, nećete biti pošteđeni govorkanja. Ne obazirite se, naročito ako se radi o osobi koja zadovoljava vaše emotivne kriterijume.

Zdravlje: Moglo bi da dođe do izraženijeg pada vitalnosti pa vitaminskim preparatima pokušajte da podignete imunitet. Pazite na grlo i glasne žice, ali i disajne putove. Odevajte se u skladu s vremenskim uslovima.

Najbolji dan: 15. januar

Najlošiji dan: 18. januar

Lav

Posao: Buja vaša kreativnost pa ćete u radnoj sredini biti pravi motivator. Dok će drugi imati problema s idejnim rešenjima, vama će to lako polaziti za rukom. Neki bi mogli da promene radno mesto ili da se zaposle.

Ljubav: Dobar Venerin položaj otvara vam priliku da uspostavite veću stabilnost u poremećene odnose. Šarmom ćete osvojiti osobu koja vam se sviđa, a to može biti čak neko s vašeg radnog mesta. Simpatije će biti obostrane.

Zdravlje: Više ćete brinuti o sebi, obavljati lekarske preglede, vežbati ili se rešiti nekih poroka. U tome ćete biti istrajni pa ni uspeh neće izostati.

Najbolji dan: 17. januar

Najlošiji dan: 20. januar

Devica

Posao: Uđite u radnu nedelju bez straha od neuspeha. Većina će poduhvata će vam ići od ruke pa nemojte biti previše skromni – istaknite se. Pratiće vas povoljne okolnosti, iako će neka rešenja ugledati svetlo dana s kašnjenjem.

Ljubav: Usmerite energiju na osveženje veze ili braka – partner će biti ushićen vašom promenom. Slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo, ali strpljivo gradite odnos. Nemojte previše da analizirate jer ćete nepotrebno smanjiti emotivni naboj.

Zdravlje: Steći ćete neke nove navike i nastojati da živite zdravim životom. Spoljašnji izgled biće vam vrlo važan pa će se posebno žene ovog znaka pomnije negovati. Nedelja je izvrsna za početak dijete.

Najbolji dan: 19. januar

Najlošiji dan: 15. januar

Vaga

Posao: Osećaćete umor i pad vitalnosti. To će se odraziti i na vaše funkcionisanje. Bićete nespremni na popuštanje i prilagođavanje pa biste mogli da se svađate s kolegama. Izbegnite svađe i ogovaranja.

Ljubav: Privlačiće vas odnosi u kojima kvalitetna i intriganta komunikacija ima prednost nad strastima. S nekim ćete se dopisivati preko interneta i pritom uživati. S vremenom ćete poželeti da se vidite i još bolje upoznate.

Zdravlje: Trošićete organizam do krajnjih granica i zanemarivati savete lekara. Budite obazriviji prema sebi, nađite dovoljno vremena za odmor jer nepovoljni Mars vas ne štedi.

Najbolji dan: 14. januar

Najlošiji dan: 18. januar

Škorpija

Posao: Zbog istaknutih kvaliteta šefovi će vas više angažovati, prigodno platiti za uloženi trud i znati da cene. Prštaćete od kreativnih ideja i širiti svoje znanje. Neki će ići na važno poslovno putovanje.

Ljubav: Poneka iskra ljubomore i nepoverenje neće narušiti bliskost s partnerom, ali će vas podsetiti koliko je nužno prilagođavanje da se ublaže karakterne razlike. Samcima se otvara nova ljubavna prilika s vrlo šarmantnom osobom.

Zdravlje: Vodićete brigu o svom telu, pojačano se negovati i jesti zdravlje. No povremeno će vas “loviti“ loša raspoloženja, ali srećom, to je prolazno. Potrebno vam je što više zabave i druženja.

Najbolji dan: 16. januar

Najlošiji dan: 19. januar

Strelac

Posao: Imaćete želju da nešto preduzmete i ostavite traga. Izgledni su uspeh u ulaganjima i neočekivani dobici. Ophođenje s kolegama i šefovima odvijaće se glatko i razumljivo.

Ljubav: Pred vama su lepi i romantični dani. Unećete osveženje u vezu i odagnati osećaj nesigurnosti. Slobodnima će se dogoditi fatalan susret, odnosno velika privlačnost s nekim koga svakodnevno viđaju.

Zdravlje: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku osećaćete se jako dobro, što će se primetiti i po vašem prolepšanom izgledu, ali i veselom raspoloženju.

Najbolji dan: 17. januar

Najlošiji dan: 15. januar

Jarac

Posao: Poslovni projekti koje ste započeli u prošloj godini sada će se zahuktati, a vi ćete biti zadovoljni prvim rezultatima, na primer naplaćenim potraživanjima. Bićete snalažljivi i sjajno koncentrisani.

Ljubav: Ne shvatajte tragično povremene partnerove promene u ponašanju. To ne znači da vas manje voli, ali bilo bi dobro da razgovarate s njim o tome šta ga muči. Ako ste u ljubavnom trouglu, sada je pravo vreme da raščistite tu situaciju. Piše Kurir.rs.

Zdravlje: Mars koji je u vašem znaku daje vam obilje energije, ali i sklonost iscrpljenjima. Ako imate grip ili virozu, mogla biste da imate visoku temperaturu. Ne zaboravite da pijete dovoljno vode.

Najbolji dan: 20. januar

Najlošiji dan: 13. januar

Vodolija

Posao: Neprijatnosti ćete najbolje izbeći ako se povučete u pozadinu radnih događaja i posvetite se individualnom radu, osmišljavanju novih poslovnih planova i razradi ideja.

Ljubav: Prihvataćete pozive za druženja i izlaske. Neko će vas oboriti s nogu svojim šarmom ili poznavanjem tema o kojima ćete razgovarati pa ćete se brzo zaljubiti. Zauzeti će više razgovarati s voljenom osobom.

Zdravlje: Pripazite na glavu, leđa, srce i krvni pritisak. Povećana je mogućnost povreda, upala i udaraca. Osetljiviji među vama mogli bi da pate od nesanice ili jakog unutrašnjeg nemira.

Najbolji dan: 14. januar

Najlošiji dan: 19. januar

Ribe

Posao: Puni ste dobrih planova, a odnosi s kolegama biće bolji nego pre. Poslovaćete s vrhunskim rezultatima, jedino nećete biti zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Ali i to se uskoro popravlja.

Ljubav: Budite nežniji prema partneru, a prevelika usmerenost na sebe razdvojiće vas od njega. Popustite malo i ne “lovite“ ga za svaku izgovorenu reč. Srećom, dobra i kvalitetna komunikacija pomoći će da izgladite svaki nesporazum.

Zdravlje: U dobroj ste formi pa vam ne smetaju povećani fizički i psihički napori. Vladavina znaka Jarca čuvaće vas od većih iscrpljenja, ali i bolesti. Sjajno ćete podnositi i veće količine stresa.

Najbolji dan: 15. januar

Najlošiji dan: 14 . januar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *