Nedeljni horoskop od 23. januara do 30. januara 2023. godine

U nedelji pred nama Bikovima se smeši novi poslovni poziv. Rakovi će imati priliku da putuju, dok će Škorpija uživati u lepim trenutcima na ljubavnom polju.

Pred nama je sedmica u kojoj će mnogi doživeti promene i osetiti jednu olakšavajuću energiju.

Sunce je u znaku Vodolije, planete su izašle iz svog retrogradnog hoda i sada možemo krenuti napred. Energija nam se vraća, poručuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Venera krajem nedelje prelazi u znak Riba gde se divno oseća, pa možemo da očekukjemo mnoštvo lepih i emotivnih događaja.

Ovan

Posao: Bićete aktivni na ovom polju. Mnogima će prijati dinamičnost na poslu i biće zadovoljni svojim radnim okruženjem i finansijama.

Ljubav: Na ovom polju bez većih promena. Provodićete vreme sa osobama koje vam prijaju, a iz druženja se može izroditi neka emocija. Zauzeti, lepa nedelja, uživaćete u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Energija i vitalnost se vraćaju! Ako je bilo problema sada vam sledi oporavak. Ipak, radite i dalje na svom imunitetu.

Bik

Posao: Nedelja realizacije planova i ideja. Krajem sedmice je moguć pozitivan glas vezan za ovo polje. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Jedan period koji nagoveštava prosperitet kada je posao u pitanju.

Ljubav: Prva polovina nedelje bez većih promena. Druga polovina nedelje donosi lepa poznanstva, slobodnima mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, odlična nedelja za planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Krajem nedelje možete očekivati zadovoljstvo kada je ovo polje u pitanju.

Zdravlje: Puni ste energije. Zdravlje stabilno. Više vremena provodite u prirodi i čuvajte se virusa.

Blizanci

Posao: Nedelja bez većih promena, ali svakako je osetna bolja energija i ništa vam neće padati teško. Zadovoljstvo je tu. Ako je bilo problema, sada će se odnosi sa saradnicima popraviti.

Ljubav: Jedna lepa nedelja. Plenite šarmom i ukazuje se mogućnost da vam neko privuče pažnju ili vi nekom. Ako vas trenutno deli daljina sa potencijalnim partnerom, vi ćete imati jako dobru komunikaciju. Zauzeti, nedelja odlične komunikacije, moguće planiranje zajedničkog puta sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vama se energija polako vraća. Samo savetujem blagi oprez na respiratorne organe i viruse.

Rak

Posao: Bez većih promena, aktivni ste, ali izbegavajte sukobe u radnom okruženju ili sa saradnicima. Može doći do nesporazuma! Kraj nedelje donosi zadovoljstvo i stabilizaciju kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Početak sedmice prolazi bez većih promena. Međutim, krajem nedelje može se pojaviti osoba koja ne živi blizu vas. Mogući planovi sa voljenom osobom o nekom lepom putovanju ili nekoj većoj kupovini.

Zdravlje: Bolje se osećate. Mogućnost prolazne uznemirenosti i pad imuniteta.

Lav

Posao: Na ovom polju vam predstoji znatno bolja nedelja od prethodne. Finansije se popravljaju i bićete zadovoljni svojim radom.

Ljubav: Sam kraj nedelje otvoriće mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu. Zauzeti bez većih promena na ovom polju. Ako je bilo nesuglasica, sitacija se polako popravlja i sam kraj nedelje biće prijatan. Samo budite smireni i na lep način recite ako vam nešto ne odgovara.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom i bolovima u predelu leđa. Šetajte više ili krenite na plivanje.

Devica

Posao: Sve što vas je kočilo uprkos činjenici da ste radili punom parom, sada će se odblokirati. Osetićete benefite vašeg rada! Radost i uspeh su sada izvesni.

Ljubav: Sam početak nedelje vam može doneti jedno lepo poznanstvo, čak se mogu javiti misli o ulasku u emotivnu vezu ako postoji potencijalna osoba oko koje ste se dvoumili. Druga polovina nedelje budi vam želju za lepim emotivnom trenucima. Uživajte!

Zdravlje: Bez većih problema, ne opuštajte se kada su hrana i piće u pitanju! I ne zaboravite da je stres poguban za imunitet.

Vaga

Posao: Sada je vreme da mnoge stvari pokrenete. Nekako će vam sve ići od ruke! Bićete uspešni u čemu god što započnete ove nedelje!

Ljubav: Do kraja sedmice lepi aspekti za započinjanje novih emotivnih veza i mogućnost zanimljivih poznanstava. Zauzete očekuju harmonični trenuci sa voljenom osobom. Zaista je sada sve došlo na svoje.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem i krvni pritisak.

Škorpija

Posao: Jedan pozitivan impuls će vas pratiti tokom ove nedelje. Bićete zadovoljni svojim radom i krajem nedelje možete očekivati jedan prosperitet i dobitak kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Uzbudljiva nedelja, puna flertova i strasti. Može se dogoditi ulazak u avanturu jer će vam neka osoba pomutit um. Zauzetima može stići vest o prinovi. Srećno!

Zdravlje: Dobro se osećate. Obratite pažnju na virusne infekcije i ojačajte imunitet.

Strelac

Posao: Sada je vreme da zapnete i realizujete sve planirano, jer ćete imati uspeha u tome! Finansije će pratiti obim posla i konačno eto većih prihoda.

Ljubav: Slobodnim predstoje poznanstva, druženja, izlasci. Uživaćete u društvu suprotnog pola! Zauzeti, lepi trenuci i mogućnost kraćeg putovanja sa voljenom osobom. Lepi planovi za budućnost.

Zdravlje: Dobro se osećate. Bez većih problema.

Jarac

Posao: Sada polako krenite da radite na stvarima koje su vam bitne. Ako ste očekivali promene na ovom polju, sada se mogu realizovati. Jedan glas vas može stimulisati. Polako, sve ide po planu.

Ljubav: Bez većih promena u ovoj nedelji. Neko vam pokreće emocije. Kraj nedelje donosi zadovoljstvo na ovom polju. Zauzeti, stabilan i lep odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost pojave hroničnih zdravstvenih problema. Obratite pažnju na digestivni trakt.

Vodolija

Posao: Energija i pozitiva će vas pratiti tokom ove nedelje. Vraća vam se optimizam što će umnogome uticati na vaš rad i bolju komunikaciju i saradnju sa saradnicima Zadovoljni ste svojim radom i finansijama.

Ljubav: Lepa nedelja donosi dosta flerta i lepih okolnosti kada je ljubav u pitanju. Zauzeti, divna dešavanja slede. Uživajte u pažnji partnera.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na respiratorne organe i cirkulaciju.

Ribe

Posao: Nedelja bez većih promena, ali svakako sledi stabilizacija i srećne okolnosti će vas pratiti. Zadovoljni ste kako se sve odvija i finansije će biti bolje.

Ljubav: Prva polovina nedelje bez većih promena. Međutim, druga polovina donosi lepa dešavanja i zadovoljstvo. Mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, potrudite se malo oko voljene osobe. Izbegavajte tajne veze. Krajem nedelje harmonija ulazi u vaš emotivni život.

Zdravlje: Energije vam neće nedostajati! Bez većih problema na ovom polju. Kao i svi obratite pažnju i radite na svom imunitetu. Više se krećite, prijaće vam.

Izvor: Telegraf.rs

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *