Siniša Mali potpisao ugovore sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi”

Danas je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao ugovore o dodeli četiri stana u Beogradu, koje su osvojili dobitnici u trećem i četvrtom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”.

On je čestitao dobitnicima i tom prilikom iskazao zahvalnost na tome što su svojim učešćem doprineli izgradnji svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije i tome koliko je važno da se uzimaju fiskalni računi.

„Na taj način gradimo lepšu, uspešniju i bolju Srbiju, koju ostavljamo našoj deci“, rekao je potpredsednik Vlade, poželevši dobitnicima i njihovim porodicama lepe trenutke, sreću i uspeh u novim stanovima, stoji na sajtu Vlade Republike Srbije.

Po prvi put je ova nagradna igra digitalna, sa QR kodovima, pri čemu u ovom trenutku imamo gotovo 100 miliona računa koji su poslati i više od 900.000 aktivnih aplikacija igrača. Taj broj raste iz dana u dan, naglasio je Mali.

Stanove u trećem izvlačenju novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” dobili su Kristijan Cudar i Mina Luković, a u četvrtom Zoran Stojičić i Željko Mijatović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *