Šta žene vole kod muškaraca?

Iako je fizički izgled važan, žene često privlače neke muške osobine koje je teško odgonetnuti…

Baš iz tog razloga, pitali smo žene da nam objasne šta tačno žele od nas. Nakon njihovih odgovora, shvatili smo da nas one posmatraju poput jastreba i svojim bistrim okom zapažaju detalje na koje muškarci definitivno ne obraćaju pažnju. U nastavku vam predlažemo 20 odgovora na naše pitanje – šta tačno privlači žene?

20. Žene obožavaju muškarce koji nose analogne satove. To se verovatno pripisuje privlačnosti kojom su isijavali šmekeri davnih dana, poput Stiva Mekvina, Marlona Branda i slično.

19. Takođe, one vole muškarce koji su sposobni da promene sijalicu. Nema ničega boljeg od muškarca koji se spretan i okretan – makar tako tvrde dame.

18. Žene obožavaju muškarce koji se razumeju u struju i majstorisanje po kući. Jednostavno, kako one kažu, to je odlika muževnosti koja svakog tipa čini instant privlačnim.

17. Dame obožavaju muškarce koji znaju da kuvaju. Nebitno je da li umete da spremite gurmanske obroke ili samo jedno jednostavno jelo – muškarac koji se snalazi u kuhinji je neverovatno privlačan.

16. Da li ste ikada otišli sa devojkom na klopu, a da je ona naručila salatu dok ste vi uzeli mešano meso i pomfrit? Ukoliko vam je brzinom svetlosti smazala sve krompiriće kada ste joj ponudili samo jedan, znajte da je zaljubljena u vas.

15. Muškarci koji imaju lep rukopis su posvećeni, i smatraju se emotivnim i inteligentnim. Sve te osobine čine muškarca privlačnim.

14. Žene obožavaju muškarce koji im pomažu oko kućnih poslova, a to može biti jednostavno slaganje namirnica nakon velike kupovine. Ne treba vam puno truda da biste ih osvojili, kao što vidite.

13. Ukoliko ste zapamtili reči njene omiljene pesme, žena to shvata kao signal da vam je stalo do nje i do stvari koje nju interesuju.

12. Isto kao sa pesmama, kada pamtite imena njihovih najboljih drugarica koje su vam barem deset puta pomenule u jednom razgovoru, pokazujete da vam je stalo do nje.

11. Muškarac koji čita je nešto najprivlačnije na svetu – činjenica da imate interesovanja koja idu daleko od gledanja u prazno ili rijaliti programe, bićete kao Apolon.

10. Ukoliko ugostite devojku kada dođe kod vas i poslužite je kao pravog gosta, biće oduševljena vašim manirima.

9. Ukoliko izađete sa njenim društvom i potrudite se da ćaskate sa njenim stidljivim prijateljima, stavićete joj do znanja da ste pažljivi prema drugima i puni empatije.

8. Kada se brinete o životinjama, bilo da su to vaši kućni ljubimci ili lutalice, pokazaćete joj svoju nežnu stranu.

7. Ukoliko imate mlađe rođake koji vas vole i kojima posvećujete svoje vreme, za nju ste prava premija.

6. Žene od muškaraca često traže zaštitu na ovaj ili onaj način, a jedna stvar za koju morate biti zaduženi je eliminisanje buba.

5. Povezano sa tačkom iznad, mnoge žene vole kada bube sa kojima se sretnu ne ubijete, već da ih samo izbacite napolje.

4. Možete li verovati da je zviždanje jedna od stvari koje žene obožavaju? To im pokazuje vašu dečačku ili buntovničku stranu.

3. Ukoliko nosite naočare za sunce u zatvorenom prostoru, verovatno vas ni majka ne voli koliko bi mogla. Devojke vole muškarce koji znaju osnovu kulturu i ne ponašaju se kao džiberi.

2. Bele majice su devojkama neverovatno privlačne, a ako želite da znate zašto moraćete njih da pitate.

1. Žene obožavaju muškarce koji voze – i ne, ne morate imati automobil koji košta 50.000 evra. Vožnja je na neki način ukorenjena kao muška stvar, dok dame žele da uživaju i budu tretirane kao princeze.

Izvor: Muški magazin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *