U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ dodeljena još dva stana

Juče su u drugom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dodeljena dva stana u naselju „Zemunske kapije“ u Beogradu.

Dvosobni stan dobila je Vesna Dotlić iz Pančeva, dok je jednoiposoban stan pripao Milici Marković iz Kragujevca.

U ovoj popularnoj nagradnoj igri učestvuje 998.928 građana, koji su preko aplikacije poslali 255.580.195 računa.

Ukupni nagradni fond ovog ciklusa obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od približno 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod, koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije, u studiju RTS-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *