Vladimir Orlić danas posetio Pčinjski okrug

Kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ dr Vladimir Orlić danas je na Aranđelovdan posetio opštinu Bujanovac gde ga je u centru dočekao Nenad Mitrović vršilac dužnosti v.d. direktora Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Orlića su dočekali i sa njim porazgovarali građani Bujanovca i okolnih sela gde su izneli svoje probleme i sugestije.

Ni ovoga puta nije izostalo pitanje rešavanja inferastrukturnih problema, najpre, vezanih za kanalizaciju gde je predsednik Narodne skupštine odgovorio da će u tom delu biti novih investicija kroz projekat „Čista Srbija“.

Kao i obično, traženo je i trajno rešavanje deponije, na šta je i Orlić podsetio da će se to pitanje aktivno rešavati u narednom periodu u sklopu izgradnje Regionalne deponije „Meteris“.

Po pitanju investicija koje se trenutno rade, Orlić je napomenuo da se moraju poštovati zakonski rokovi i da, ako smo na neku investiciju čekali 20, 30 godina, onda je i potrebno valjano je uraditi kako bi nam služila za daljih 20 godina.

Ozbiljna politika koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori u prilog da se brinulo, ne samo o broju zaposlenih, već i o visini zarada. Tome u prilog ide i podsećanje koje je Orlić napravio da je do pre nekoliko godina prosečna plata bila 330 evra, te do postignuća od 850 evra u ovom trenutku.

Projekcija je da ćemo 2024 godine imati iznad 1.000 evra prosečne plate, a 1.400 evra da bude prosek u 2027. godini, naveo je Orlić.

Prema njegovim rečima, zaključno sa januarskim povećanjem od 14,8 posto kumulativno, penzije biti povećane 55 posto i da će one u 2025. godini biti povećane do visine od 650 evra.

Sa ovoga mesta na jugu Srbije, kandidat za narodnog poslanika je poručio da ukoliko želimo da nam plate i penzije rastu, da nam Zdravstveni centri budu bolje opremljeni savremenijom medicinskim opremom, veću angažovanost medicinskog osoblja, kao i rad na sveopštem poboljšanju uslova života građana, kako na ovom delu Srbije, tako i u ostatku, potrebno je da se podrži samo jedan važan preduslov, a to je politika koju predvodi Aleksandar Vučić, sa kojom izlazi izborna lista „SRBIJA NE SME DA STANE“ i da glas za slobodnu i suverenu Srbiju jeste glas za predsednika Vučića i tu izbornu listu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *