Zakon privlačnosti: Kako privući sreću u svoj život?Da li ste nekada čuli za Zakon privlačnosti? To je jedna mentalna vežba, koja vam može pomoći da za sebe stvorite život o kakvom oduvek sanjate,  ali kako?

Zakon privlačnosti je uverenje da sve što vam se u životu dešava, sami privlačite vibracijama i mislima koje svakodnevno ispoljavate. Prema ovom zakonu, svesno ili nesvesno, svojim mislima i osećanjima određujete kakav ćete život živeti.

Psiholozi smatraju da ukoliko naučite da primenjujete ovaj zakon ispravno, možete preurediti svoj život kako želite. Za sve je potrebno samo malo vežbe.

Vaše misli su ključna tačka privlačnosti, zato kreirajte svoju stvarnost prema onome što mislite i osećate.

Ukoliko se osećate dobro i ispunjeno, vi šaljete samo pozitivne vibracije i samim tim privlačite samo pozitivne stvari.Jednostavno je, da biste baratali ovim zakonom, samo morate da naučite da zadržite  fokus na   dobrim stvarima!

I bol i sreća su podjednako važna iskustva u životu i neophodno je da iskusite oba, ali veoma je bitno da odaberete koje osećanje vam je prioritet u životu i na njega se fokusirate.

Stručnjaci smatraju da pozitivnim mislima u život možete prizvati bolje zdravlje, više novca, ljubav svog života, samo ako se na to i fokusirate.

Kada mislite pozitivno, inspirisaniji ste, kreativniji i spremniji za velike stvari!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *