BIMBA ZA NEZABORAV: 17. Memorijalni turnir u malom fudbalu

Rakovac, Bujanovac, 18. jun 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Memorijalni turnir „Bimba Rakovac 2019“, počinje 1. jul – a u 19 časova u čast sećanja na tragično preminulog mladića Sašu Mladenovića u njegovom rodnom selu Rakovcu. Trajaće do 13. jula kada će biti odigrano finale. Organizator je sedamnaesti put Mesna zajednica Rakovac sa izuzetno atraktivnom nagradom za pobednika od 100.000 dinara.

„Bimba za nezaborav u našim srcima“

Organizatori turnira su veoma uspešno organizovali svih 16. prethodnih turnira tako da i ove godine očekujemo odličnu organizaciju, adekvante uslove i nagradni fond koji je mnogo veći nego prethodnih godina.

Pozivaju se zainteresovane ekipe za učešće na turniru da se prijave na broj 063/83-66-879 u što većem broju i budu deo nezaboravne igre na „petoparcu“.


Osvajač turnira „Bimba Rakovac 2018“ i branioc titule je ekipa „Bisa – plastika“ iz Rakovca.


Organizatori za finale, 13. jula najavljuju prigodni kuluturno – umetnički program i goste iznenadjenja…

Čuvar trofeja 94godišnji Branko Ljubisavljević, učesnik Sremskog fronta.

Sve u znak sećanja na prerano otišlog Bimbe, omiljenog mladića iz Rakovca. Njemu u čast očuvajmo uspomenu kroz jedan lep sportski i ljudski tradicionalni događaj.

„PČINJSKI 017 – PORTAL“ pratiće sva dešavanja na turniru i poziva sve ljubitelje magične igre na male golove, da dođu i uživaju prateći utakmice sa tribina stadiona za male sportove u Rakovcu, pod svetlošću reflektora.

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i MZ Rakovac

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *