Dnevni horoskop za 28. septembar 2019.OVAN

Uspećete da ostvarite poslovne promene koje ste imali u planu. Pred vama je povoljan period za posao. Moguće je da niste sigurni da li da verujete osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete promene. Prijala bi vam šetnja.

BIK

Tokom današnjeg dana ćete biti skloni nekim problemima i svađama na polju posla. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja i da se posvetite stabilizaciji vašeg emotivnog odnosa. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne ponude i prilike. Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom u narednom periodu bi moglo da bude pogoršanja. Imate mnogo energije!

RAK

Nemate dovoljno poverenja u osobu sa kojom blisko sarađujte. Pred vama su nove mogućnosti za promenu posla. Posvećeni ste svom partneru i nema naznaka za to da ćete sa njim imati neke veće probleme. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Možete dobiti pomoć od osobe koja će vam biti bliska na ovom polju. Pred vama je faza poslovnih promena. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

Bujanovacka Banja


DEVICA

Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti na ovom polju. Uspećete da rešite neke bitne probleme na ovom planu. Novo poznanstvo vam uskoro dolazi u život, očekuje vas period za nova dešavanja. Povedite računa o srcu.

VAGA

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom planu. Očekuje vas faza u kojoj će biti moguća promena posla. Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav i za nova poznanstva. Povedite računa o srcu.

ŠKORPIJA

Nije preterano povoljan dan za vaše poslovno polje. Potrudite se da date sve od sebe kako biste se okrenuli potrazi za novim rešenjima. Vreme je da se suočite sa greškama iz prošlosti. Mogući su manji problemi sa stomakom.

STRELAC

Spremni ste za važne korake kada je u pitanju posao. Želite da ostvarite promene na ovom planu. Očekuje vas dobra atmosfera u odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugome pružate dovoljno podrške. Povedite računa o sinusima.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni poslu i možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene na ovom planu. Ukoliko vam se dopada osoba koju znate od ranije sada je pravi trenutak da joj pokažete osećanja. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Moguće je da vam nedostaje malo energije kako biste uspeli da se posvetite svom poslu u pravoj meri. Počeli ste da razmišljate o prekidu veze sa osobom koja vam se čini nepouzdano. Moguće su psihosomatske tegobe.

RIBE

Biće vam potrebno malo više vremena kako biste uspeli da rešite sve nagomilane probleme na ovom polju. Moguće je da voljena osoba želi da pokaže da joj je iskreno stalo do vas. Preporuka je da posetite lekara.

Stil.kurir.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *