Predsednica opštine Trgovište danas je posetila sedmočlanu porodicu koja je skoro dobila „trojke“


Danas je predsednica opštine Trgovište Miljana Stojanović Zlatković i njen zamenik Nebojša Trajković sa svojim saradnicima posetila sedmočlanu porodicu Anđelković u selu Crnovce koji su nedavno pored dvoje dece dobili i ,, trojke“ – dva dečaka i jednu devojčicu koje su začete prirodnim putem, i tom prilikom uručila poklone lokalne samouprave i Srpske napredne stranke.

Predsednica opštine je Anđelkovićima darivala sve ono što je neophodno u ranom periodu deci. Od hranilica, pelena,hrane, garderobe i drugih potrepština.

,, Zbog ovakvih stvari lepo je biti predsednica opštine. Čestitam roditeljima. Ovo mi je jedan od najlepših dana, od kako sam predsednica opštine. Nadam se da će još biti ovakvih prilika. Zaista je prvi put da neko na teritoriji opštine Trgovište dobije trojke začete prirodnim putem. Podsećam na vrlo aktivnu populacionu politiku koju vodimo u našoj lokalnoj samoupravi. Anđelkovići će iz opštinskog budžeta dok ,, trojke“, dva dečaka i jedna devojčica , ne napune tri godine, dobijati po 90.000 dinara mesečno, što je ukupno oko 3 miliona dinara “ – rekla je predsednica opštine Miljana Stojanović Zlatković.

Predsednica opštine je istakla da će opštinsko rukovodstvo i Srpska napredna stranka i nadalje pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Zahvaljujem se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji je iz tekuće budžetske rezerve izdvojio značajna sredstva za podsticaj nataliteta u našoj opštini, jer sve što činimo – činimo za našu decu“ – izjavila je Stojanović Zlatković.

Izvor i Foto: Fb profil Službe za odnose sa javnošću opštine Trgovište

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *